kolmapäev, 6. märts 2013

Trip to the wonderland!

Hei Hei.

Ma ei ole eriline blogipidaja ja kindlasti vahepeal tulevad pikemad vahed sisse, aga kuna mul praegu on siin küllaga aega, siis räägin siin niipalju kui rääkida on, et oma kalleid ikka tegemistega kursis hoida ja, et te mulle ikka pöialt hoiaksite.

Meie Tripp Algas 28. mail kell 12.50. Kohe algul olid muidugi probleemid check-in'iga, tuli välja, et minu piletid ei ole omavahel seotud ja jamamist oli küllaga., peale umbes 20 minutilist leti juures passimist sai tripp alata. Lend oli meil siis marsruudiga Tallinn-Helsingi-NewYork-Miami ja kõik sujus, kuskil ootama ei pidanud ja lennuk alla ka ei kukkunud :D, kuigi vahepeal oli ikka hirm nahas küll.
Miami lennujaamas sai juba tunda Ameerika kultuuri ning tunnetada inimeste teistsugust temperamenti, asjad on tehtud täiesti mõttetult ebaloogiliseks, aga samas on alati kuskil inimene, kes su muredega tegeleda üritab ja sind kuhugi poole suunab, ühesõnaga pointless süsteem, aga ju siis toimib :D.
Taksosõit lennujaamast meie korteri juurde kestis umbkaudu 15 minutit... ja siin me siin olime. Eks see algus ole alati raske ja väike nutulaul ikka, aga peab üle saama sest kes ei riski see šampust ju ei joo :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar