reede, 31. mai 2013

Im in Miami Beach

Kõigepealt tahaksin ma öelda, et igatsen oma kalleid inimesi Soooo Much ja kui keegi praegu pakuks mulle piletit koju siis ilmselt ma võtaks selle ka vastu, lollid mõtted küll aga nii ta on.
Eeeniveei, esimesel päeval otsustasime teha kohe väikse shoppingu, kuna tööle me saame minna alles siis kui oleme saanud vastava loa  ja samas kõik paberiasjad  venivad siin nii tohutult, niiet esialgu  veedame me aega ümbuskonnaga tutvudes.
Kaubanduskeskusesse sõitsime bussiga umbes poolteist tundi, ilm oli sellel päeval Miami kohta üsna külm ja vihma sadas ikka korralikult ning mis kõige hullem, bussidel on sisseehitatud konditsioneerid, mida ei saa välja lülitada ja nii me siis lõdisesime terve sõidu vältel. Kaubanduskeskuses lõid Victoria Secrets, Juicy Couture, Forever 21 kohe silmad särama ja heameelega oleks kõik ära ostnud, kui asjad oleksid nii odavad olnud nagu ma ette kujutasin, aga reaalsus on kahjuks teine :(. Terve meie esimene päev piirduski shoppamisega.
Eile läksime tüdrukutega hommikul kohe randa ilma nautima, aga kuna päike oli enamusajast pilvede taga, siis otsustasime minna vaatama Julia ja Eliise korterit ning minna koos nendega peatänavaga tutvuma. Ütleks nii, et kui esimesel päeval tundus Miami sarnanevat üsna palju Egiptusega- pealetükkivad inimesed, uberikud kortermajad, tänavapoed jms, siis Lincoln Road Mall hakkas juba sarnanema minu esialgsele kujutluspildile, tänavatel võis lõpuks näha ilusaid ja hästi riietuvaid inimesi (Kuigi paljud inimestest siiski ei oma kodus peeglit vist, sest üsna normaalne on, et XL suuruses naine on omale tõmmanud selga üliliibuvad ja napid riided, mis ilmselgelt ei ole just ilus vaatepilt).
Peale pikka väsitavat linnas tammumist tulime koju puhkama, jutuvahel mainiks ära ka, et meil oli siin kaks päeva probleem magamiskohtadega. Kuna meid on siin 50ruutmeetrises korteris 6 tükki, ning magamiseks on vaid 2 kohaline voodi, väiksem lahtikäiv diivan ja ajutiseks kasutuseks ühekohaline täispuhutav madrats, siis pidime kiiremas korras sebima midagi juurde(Poodides oli õhuke madrats kuskil 100$) ja meie õnneks hakkas üks mees meie kõrval majas mööblit vahetama... ja arvake mis maja ees lihtsalt võtmiseks oli??? ...MADRATS! ja nii me siis läksime, kaks väikest tüdrukut ja vedasime selle suure voodimadratsi oma teisel korrusel asuvasse korterisse, ühesõnaga vedamine!
.Siiamaani kõige parem osa meie tripist oli eilne õhtu. Kõigepealt siis mainiks ära, et pubidesse ja baaridesse saab siin alates 21. eluaastast ning samuti ka siis alkoholi tarbimine. Meie 12.st inimesest on 9 siin täisealised ning mina, Avely ja Martin ainsad tatikad. Kuna kõik läksid eile muidugi pubidesse istuma ja kossu vaatama, siis me Avelyga läksime poiste korterisse siidrit jooma, siidrid on siin ülisuured ja väga lääge maitsega, aga mis hiljem selgus.. ka 8promillised :D. Peotuju sees ja läksime Ocean Drive.le ja proovisime oma dokumentidega kluppi sisse saada, algul muidugi uuriti ja puuriti seda dokumenti ja natukese ajapärast tuli Manager meie juurde ja tegi pakkumise, et 10$ eest laseb meid sisse, hea võimalus ofc, aga kuna olime juba üsna väsinud, siis otsustasime, et teeme täna uue katse ja naudime reedet.
Siiamaani midagi põnevamat veel juhtunud pole ja eks teen järgmise postituse siis, kui juba tööotsimise lainele saan, ehk siis see kõige raskem osa, seega hoidke pöidlad pihus ja pakaa :)











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar