kolmapäev, 12. juuni 2013

... time is running in here

Hei, lähiajal pole midagi oluliselt uut ja huvitavat juhtunud, aga  väga armas on, et ikka hoiate silma peal mu tegemistel sp kirjutan teile oma eesmärkidest, mis olen endale siin seadnud ja natukene lähemalt siinsest elust  ning kohalike inimeste mõttemaailmast.
Kui üldiselt  Miamit ette kujutasin, siis olid peas muidugi märksõnad: ilusad inimesed, uhked peod, imeilus meri, luksus ja soe ilm- ja see kõik on siin olemas ja kuidas veel, aga millise hinnaga? Et  saada pidudele, tööle, nautida imeilusat vaadet kõrge kortermaja katuselt pead sa olema ILUS. Ilul on siin väga suur tähtsus, kui meil Eestis öeldakse, et ilus inimene on see kes on seda ka sisemiselt, siis siin ei oma see mitte mingit tähtsust. Siin on isegi ametinimetus "promotor" kelle tööks on kutsuda ilusaid tüdrukuid tasuta õhtusöögile ja hiljem klubisse Vip alasse pidutsema, kus samuti kõik on tasuta.Küsisin oma kohalikult tuttavalt siis, et kuidas see võimalik on ja mis kasu nad sellisest asjast saavad, tundub suht unbeliveable ju? Tuleb välja, et kuna siin Miami Beachil on palju restorane ja klubisid ning  kõikidesse kohtadesse inimesi ei jagu, aga kõik ju tahavad, et just nende restoranis oleks kõige rohkem inimesi, siis promoterid kutsuvad valitud inimesed restorani, et mööda kõndivad inimesed näeksid, et keegi ikka on  sees ja tahaksid ise ka tulla, sest inimesed tavaliselt ei lähe inimtühja kohta vaid ikka tahetakse ennast kellelegi näidata ja olla nagu osake" grupist"- segane seletus, aga põhimõttele sain pihta, kokkuvõtvalt on see siis üks inimmõistusega mängimine , aga kasuks tuleb see mõlemale poolele, sest ma olen saanud näiteks juba ära proovida Mehhiko toidu, mis oli mu To Do listis ja näinud ära paar klubi, ilma et keegi dokumenti küsiks. Ja again, again and again hakkan ma kurtma selle üle, et inimesed lihtsalt ei tantsi klubides, vaid ainult õõtsutavad ennast, seisavad ja näitavad kui ilusad nad on- sellepärast on minu ja Avely koduklubiks saanud koht, kuhu saad ka plätades sisse, ei ole küll mingeid tasuta jooke ega privileege, aga vähemalt inimesed LIIGUVAD.
Ahvatlevaid pakkumisi oleme me siin küllaga saanud, näiteks kutsuti meid J.Cole kontsertile ning Miami Heat.i game.ile, aga koguaeg on midagi muud ees ja ei ole saanud veel midagi  erakordset oma silmaga näha, sest töö leidmine on praegu prioriteet number one!
Tööotsimine läks üsna edukalt, plaanisime Avelyga minna ametlikult kasvõi Mäkki, sest kui 4 nädalaga pole ametlikku tööd leidnud, siis viisasponsor tühistab su viisa ja 48h jooksul peaksin riigist lahkuma, suurt raha seal ilmselt ei teeni aga graafik tundus üsna normaalne(ainult 4 tundi päevas´+laupäev vaba) ja vähemalt saab see paberimajandus korda, põhiraha teeniks siis flaikude jagamisega. Samas saime ka pakkumise minna Flamingo Hotelli restorani ettekandjaks, teisipäeval oli siis proovipäev ning kohe küsiti kas me kokteile oskame teha, me muidugi kohe, et jaaaaa ning vastuseks saime siis, et " so do me one Mojito" ja no ilmselgelt ei oskand me seda teha :D  , niiet see proovipäev kujunes meil välja nagu jookide valmistamise kiirkursus- isegi, kui meile ei helistata ja me ei saa seda tööd, siis õppisime me mõlemad selle päevaga väga palju ja igaljuhul oleme võidumehed :).


Väike Shopping

Flamingo Hotell
Hetk tagasi kuulsime ka võimalusest võtta hommikuti osa tasuta rannajoogast- kindlasti hakkan ma seda võimalust edaspidi kasutama, sest viimane kord hommikujooksul oleks ma tänu kuumusele pildi peaaegu tasku viskand, elu sees ei taha enam sellist tunnet tunda. Oma eesmärgiks olengi seadnud siin teha trenni ja koju jõudes tegeleda rohkem tantsimisega, siin olles olen avastanud enda jaoks uue stiili, mis tundub mulle olevat just see õige!
Proovisin siin ära ka kookosemahla, mis  on  väga omapärase maitsega.
Flaiereid jagades roomas meie jalge eest mööda MADU, rahunemine võttis ikka tükk aega ja kui lõpuks edasi liikusime tuli see sama madu jälle põõsast välja, no siis oli küll jooksuga minema panemine. Väga õudne!
Inglise keel paraneb siin iga päevaga ning palju kiitusi olen saanud oma aktsendi kohta, palju kuuleb siin ka hispaania keelt kuna siin on palju kuubakaid.
Praegu ei tulegi midagi rohkem meelde, mida kirjutada. Loodan, et kui järgmise postituse teen olen juba töölainel.
Kallid kõige kallimatele :)



2 kommentaari:

  1. Oii hommikujooga :) Pean ka tulema!! Sa oled juba piltidel nii ilus! Tagasi tuled, siis ei tunne sind äragi;) Aga vaata, et silikoontisse ei topi ja hambad neoonvalgeks ei lase teha, kui selline värv olemas on :D

    VastaKustuta
  2. Tule jaaa, igatsen sind ja su lolle nalju :D ... Siin on kõik võimalik, teemanthambad on ka normaalne nähtus :D

    VastaKustuta